suurkuvatulosteet & mainostulosteet

suurkuvatulosteet / mainostulosteet keuruu

Tulostamme suurkuvatulosteet ja mainokset tarpeidesi mukaan sovitussa aikataulussa. Suurkuvatulosteet tarkoittaa suuria kuva- tai tekstitulostuksia ja mainospintoja sisä- ja ulkotiloissa. Jos tavoitteesi on näkyä lähelle ja kauas, on suurkuvatulostus siihen oikea keino. Valitulla tulostusmateriaalilla voidaan vaikuttaa siihen, onko lopputuote pitkäikäinen vai käytetäänkö sitä kampanjamaisesti lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Teipille tulostettu suurkuva voidaan pohjustaa esimerkiksi lasille, ikkunalle, erilaisille levyille tai vaikka alumiinikomposiitille. Suurkuvatulosteita voidaan käyttää sisätiloissa esimerkiksi myymälämainontaan, messuosastoilla, remontti- ja saneerauspeitteinä. Ulkoilmassa suurkuvatulosteita hyödynnetään usein esimerkiksi opasteina,tienvarsimainonnassa, tapahtumamainoksina, yritysmainoksina tai julkisivupeitteinä.

Ota yhteyttä ja anna yrityksesi näkyä!

OTA YHTEYTTÄ >>

SUURKUVATULOSTEET / MAINOSTULOSTEET KEURUU

Valmistamme suurkuvatulosteet erilaisiin käyttötarkoituksiin aina laadukkaasti ja ammattitaidolla. Meiltä saat suuret mainokset niin sisälle kuin ulos. Teemme suurkuvatulosteet pääosin Keski-suomen alueella Keuruu, Multia, Petäjävesi, Jyväskylä sekä Keuruun lähialueet Mänttä-Vilppula, Ähtäri ja Virrat.

PYYDÄ TARJOUS >>