laadukkaat työvaatteet logollasi 

vaatepainatukset keuruu

Vaatteiden painatus toiveittesi mukaisesti, esimerkiksi logo- ja tunnuspainatukset paidan rintaan, hihaan tai selkään. Monipuolinen värivalikoimamme niin painoväreissä kuin tekstiilituotteissakin mahdollistaa uniikkien painatusten toteuttamisen.

Meiltä saat tarpeidesi mukaan niin työ-, liikelahja- ja mainostekstiilien painatukset. Toimitamme sovitussa aikataulussa toiveidesi mukaiset logo- ja/tai brändimerkatut vaatteet, päähineet sekä muut tekstiilit. Tekstiilejä toimitamme niin yrityksille, seuroille kuin yhdistyksille. 

Ota yhteyttä ja anna yrityksesi näkyä!

TYÖVAATEMYYNTI KEURUU

Työvaatemyymälämme sijaitsee Keuruun keskustassa (Keuruuntie 3), toistaiseksi avoinna vain sovitusti. Meiltä löydät työ-ja profiilivaatteet, turvakengät ja suojaimet laajasta valikoimasta moneen eri alaan ja tarpeeseen. Laadukkaat työvaatteet yrityksen logolla on edullinen tapa kehittää brändi-identiteettiä ja näkyvyyttä. Yhtenäiset työvaatteet viestivät ammattimaisuutta ja lisäävät luottamusta yritykseen.

Ota yhteyttä ja anna yrityksesi näkyä!

vaatepainatukset

OTA YHTEYTTÄ >>

TYÖVAATTEET KEURUU

Tehowelho toimittaa työ- ja profiilivaatteet niin isoon kuin pieneen tarpeeseen. Valikoimissamme on käyttömukavuudeltaan huippuunsa hiottuja tuotteita, työvaatteet voivat olla myös mukavia päällä! Palvelemme asiakkaitamme pääosin Keski-Suomen alueella Keuruu, Multia, Petäjävesi, Jyväskylä sekä Keuruun lähialueet Mänttä-Vilppula, Ähtäri ja Virrat.

PYYDÄ TARJOUS >>